Haarkliniek Jeangout    Haarkliniek Jeangout is er voor iedereen die met haarverlies te kampen krijgt en die een alternatieve aanvulling of vervanging overweegt. Ook als transgender kan u bij ons terecht.

We zoeken samen met u naar de meest passende oplossing om een moeilijke periode te overbruggen of een permanente situatie te begeleiden.

Als de oorzaak van het haarverlies niet duidelijk is, raden we u steeds aan, vooraf een arts te raadplegen. Haarverlies kan een symptoon zijn van een achterliggende aandoening die een behandeling vereist!

Om chemotherapie of een acute situatie op te vangen hebben we een ruime voorraad synthetische en natuurlijke haarwerken ter beschikking. Tijdens het vrijblijvende consultatiegesprek worden met u de voordelen en aandachtspunten van zowel een natuurlijk als een synthetisch haarwerk besproken.

U probeert vervolgens ook een aantal haarwerken tot u een haarwerk vindt dat u "past".

Kleuren of modellen die u kunnen passen maar die we per uitzondering niet voorradig hebben worden in overleg met u "op zicht" besteld zodat u bij een eventuele 2e pasbeurt een weloverwogen keuze kan maken.

Er wordt een vervolgafspraak gemaakt om het gekozen haarwerk naar uw kapsel en wensen af te werken zodat u geen : "Pruik" draagt.
Ook maken we  dan tijd voor u om u wegwijs te maken in het opzetten en onderhoud van uw haarwerk (synthetisch of natuurlijk). 

Indien tijdens het consultatiegesprek blijkt dat een deels of volledig maatwerk voor u de beste oplossing is, wordt er een vervolgafspraak gemaakt om een mal (afdruk van het hoofd) te maken.
Deze mal wordt gemaakt door Annick Jeangout en is cruciaal om een haarwerk te ontwerpen dat als een 2e huid op het eigen hoofd aansluit.

Hierbij wordt ook met u het maatwerk ontworpen en bepaald, van onderstructuur over haarkleur, haartype, haarlengte tot de bevestigingsmethode. De wachttijd bedraagt 8 tot ruim 12 weken, afhankelijk van het gekozen maatwerk.

Hou rekening met het volgende : alle geproduceerde maatwerken worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen en het kan gebeuren dat een maatwerk retour moet. 

Klik hier voor een overzicht van leverings- en afwerkingstijden.